Toonaangevende verenigingen ondersteunen TuinIdee

''Natuur in Nederland is uiterst waardevol. Tuinieren, in de moestuin en siertuin, is een geweldige hobby. Het AVVN brengt het samen onder het motto “Met tuin meer natuur”. TuinIdee biedt daar nu al meer dan 25 jaar een schitterend podium voor en wakkert hartstocht en geestdrift bij tuinliefhebbers aan. Nergens anders zoveel inspiratie in plaats en tijd gebundeld waar hobbytuinders in overvloed kennismaken met impressies, vondsten en toonbeelden die hun fantasie prikkelen en ze in staat stellen om in hun eigen tuin hun dromen waar te maken. Razend knap, we wensen TuinIdee nog heel veel verdere bevlogen en bezielende edities.''
Ruud Grondel, voorzitter AVVN

 “Al meer dan 25 jaar levert TuinIdee inspiratie met de mooiste tuinideeën. Hoveniers pakken op dit unieke event flink uit om een staaltje van hun beste kunnen te laten zien. Voorbeelden van maximaal genieten van de natuur dicht bij huis. In alle seizoenen en zoals jij als tuinbezitter dat graag wilt. De tuin en geluk zijn als twee onlosmakelijk aan elkaar verbonden woorden. Van gevoel, beleving en besef van wat voor een rijkdom de tuin je biedt.”
Egbert Roozen, Directeur VHG Branchevereniging voor ondernemers in het groen 

‘’Groei & Bloei en TuinIdee slaan al vanaf de eerste editie de handen ineen om tuinierend Nederland te inspireren. Het concept is alleen maar krachtiger geworden. TuinIdee was de allereerste in Nederland die een groenevent van deze omvang voorschotelde aan tuinliefhebbers en bloemschikkers. Wij vinden het een eer om hierbij vanaf het allereerste begin actief betrokken te zijn en zijn verheugd dat ook nu na meer dan 25 jaar deze formule alleen maar krachtiger is geworden! Het is de plek bij uitstek om tijdig op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends. TuinIdee is en blijft een niet te missen een groenevent met allure!’’
Flip van Leeuwen, Algemeen Secretaris Groei & Bloei 

“Mijmeren over de allereerste TuinIdee in Autotron Rosmalen in 1993. Meer dan 25 jaar later zijn de tuin en TuinIdee volwassen geworden. Het stukje grond achter het huis is heden te dagen een volwaardig onderdeel van het wonen. TuinIdee heeft er al die jaren aan bijgedragen om de tuinbezitter bewust te maken van de waarde van de tuin en tuinieren. TuinIdee zette en zet de consument en tuinbeleving centraal. Top! Ook dit jaar sluit TuinIdee aan bij de actualiteit; ’De Klimaatbestendige tuin’, onderdeel van de beweging ’De levende tuin’, is het thema. Leveranciers pak deze kans om je uiteindelijke doelgroep op deze jubileumeditie te ontmoeten. Inspiratie leidt tot kopen. Zij zijn het immers die het geld moeten besteden.”
Brenda Horstra, Adjunct directeur Tuinbranche Nederland 

“Dat groene planten CO2 vastleggen is algemeen bekend. Maar wist u dat planten de temperatuur in de stad met meer dan vijf graden kunnen verlagen? Wist u dat minder straatwerk en meer groen in de tuin een grote bijdrage levert aan het voorkomen van wateroverlast? Wist u dat groen een grote bijdrage levert aan de biodiversiteit? Laat u daarom inspireren op TuinIdee! Daar ontdekt u de klimaatbestendige tuin van de toekomst! Meer dan 25 jaar TuinIdee is 25+ edities groene inspiratie.”
Henk Raaijmakers, Voorzitter Vakgroep (Z)LTO Bomen en Vaste Planten
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
TuinIdee wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie