Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Koop nu tickets met 4,50 korting p.p.

TuinIdee is hét vierdaagse event dat je als tuinliefhebber niet mag missen! Het grootste tuinevent van Nederland vormt dé aftrap van het nieuwe tuinseizoen.

Kijk je ogen uit in de vele voorbeeldtuinen, laat een gratis tuinschets maken in het Tuinatelier, doe mee aan leuke én leerzame workshops en volg presentaties van bekende tuin-personality’s in het Tuintheater. Tuinmeesters staan klaar met advies voor het ontwerp van je tuin, Tuincoaches beantwoorden al je tuinvragen en op de groene markt kun je deco, accessoires en culinaire specialiteiten shoppenKortom, een heerlijk dagje uit vol groene inspiratie.

Drie themahallen vol inspiratie

De belangrijkste tuintrends zijn verdeeld over drie thema’s. De hallen zijn zo ingericht dat de sfeer van elk thema goed naar voren komt, met (groene) trends op het gebied van inrichting, innovatieve gereedschappen en exclusieve producten.

Het Buitenleven

De natuur weet wat goed voor je is. Laat haar toe in je tuin. Verwelkom vlinders, vogels en bijen. Ontmoet experts en maak je eigen tuin ontwerp in de stijl die bij jou past.

Jouw Oase

Quality time breng je buiten door. Lekker genieten met familie, eindeloos spelen met de kinderen, relaxen in je loungebank. De gezelligheid van de woonkamer verplaatst zich steeds meer naar je tuin en daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Creëer een oase vlakbij huis.

Groen Doen

Je droomtuin is binnen handbereik. Of je nu landelijk of in de stad woont, er is meer mogelijk dan je denkt. Maak je eigen biologische compost, verbouw groenten en kruiden. Ontdek de creatieve kant van groen.

Laatste nieuws over TuinIdee

14 Feb

Bezoek de Moestuinwereld op TuinIdee 2019!

Heb jij een stuk grond hebt met je eigen verbouwde groente, een kleine moestuinbak op je balkon of wil je graag weten hoe jij je eigen moestuin kunt starten? Op TuinIdee kun je genoeg inspiratie op doen voor je eigen moestuin!

Lees verder
 • 13 Feb

  Buitenleven op TuinIdee 2019, hét inspiratiemagazine op het gebied van tuin, huis en buitenleven

  Buitenleven op TuinIdee 2019, hét inspiratiemagazine op het gebied van tuin, huis en buitenleven, is ook dit jaar weer aanwezig...

  Lees verder
 • 13 Feb

  Even voorstellen: Moestuinmonoloog!

  Moestuinmonoloog is één van onze bloggers in de bloggertuin tijdens TuinIdee 2019. Wij stellen haar graag even aan je voor!

  Lees verder
 • 12 Feb

  Hortensia’s van Hortensia Kwekerij Andriesia vullen het tuinatelier op TuinIdee!

  In het tuinatelier geven experts je graag advies op het gebied van tuinschetsen, zieke planten en goede voedingsbodem voor jouw...

  Lees verder

Heb jij al een Mijn TuinIdee voordeelpas?

Hiermee ontvang je het hele jaar exclusief voordeel. En je kan de tuinschetsen van de voorbeeldtuinen met materiaal- en beplantingslijst downloaden. De pas is ook nog eens gratis!

Meer informatie

Vragen over het TuinIdee 2019? Stel ze via ons Facebook-event!

Of je nu een onderhoudsvriendelijke tuin hebt, alles voor een gezinstuin zoekt of die tuinfanaat bent die op zoek is naar een beetje luxe; jouw tuinseizoen start bij TuinIdee!

TuinIdee is the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Volg TuinIdee op Instagram

Koop hier je tickets