Je tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee.

25 t/m 28 februari 2021 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Praktisch

Data & openingstijden
TuinIdee is van donderdag 25 tot en met zondag 28 februari 2021 geopend van 10.00 – 18.00 uur.

Toegangsprijs
Meer informatie over de tickets volgt snel. Houd de ticketpagina goed in de gaten! Kinderen t/m 12 jaar gratis (mits onder begeleiding van een volwassene).

Openbaar vervoer
Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch bevindt zich op loopafstand van het Centraal station ‘s-Hertogenbosch. Vanaf het station rijdt een GRATIS pendelbus (centrumzijde station), tussen 09.30 en 18.30 uur.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan m.u.v. van (kleine) honden, mits ze aangelijnd zijn en geen overlast voor andere bezoekers bezorgen. Uiteraard kan je tijdens je bezoek je hond uitlaten via de in- en uitgang zodat ze buiten hun behoefte kunnen doen.

Rolstoelgebruikers
Het is mogelijk om een rolstoel te verkrijgen bij de servicebalie van de Hoofdentree. De beschikbaarheid hiervan is wel beperkt. Zowel rolstoelgebruikers als begeleiders hebben beiden een entreeticket nodig.

Veelgestelde vragen

COVID-19 maatregelen

Tijdens de persconferentie van 24 juni j.l. heeft de overheid groen licht gegeven voor het organiseren van bijeenkomsten met meer dan 100 personen mits er aan de vastgestelde COVID-19 maatregelen wordt voldaan. We zijn blij dat we jou weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen.

Naar maatregelen

Route

Brabanthallen ’s-Hertogenbosch

Diezekade 2

5222 AK ’s-Hertogenbosch

Plan route