Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Kies een categorie

 • 25 Feb

  Winnaar Nationale Wedstrijd Tuinaanleg Wellant College (Houten)

  Sinds donderdag zijn vier jonge hoveniersteams bij de stand van Branchevereniging VHG hard aan het werk geweest. De teams hadden tot zaterdag 15.30 uur de tijd. De vakjury heeft de tuinen beoordeeld en een winnaar gekozen.

  Lees verder
 • 24 Feb

  Green Your Day Festival

  Romeo Sommers van Green Your Day organiseert op TuinIdee het Green Your Day Festival. Van de categorieën tot de trends en de workshops, bij het festival is er voor ieder wat wils.

  Lees verder
 • 23 Feb

  TuinIdee 2018 is van start!

  TuinIdee 2018 is door Hans Oosters, voorzitter van de Unie van Waterschappen, officieel geopend. De eerste bezoekers hebben kennisgemaakt met o.a. de nieuwe voorbeeldtuinen en het Tuinatelier.

  Lees verder
 • 19 Feb

  Eenheid in diversiteit

  Bij tuinbeplanting draait het meer dan ooit om biodiversiteit. Een variatie aan flora leidt tot een variatie in fauna, waardoor er balans en harmonie ontstaat.

  Lees verder
 • 18 Feb

  Florale drinkwaterfontein

  Voor een constante aanvoer van vers, fris water doe je er goed aan een drinkwaterfontein in je tuin te plaatsen. Dommartin heeft een nieuwe drinkwaterfontein ontworpen: de Florale.

  Lees verder
 • 17 Feb

  Stekjesruil op TuinIdee

  Kom op zaterdag 24 februari tussen 11.00 en 15.30 uur naar de TuinIdee 2018 stekjesruil en ruil jouw meegebrachte stekjes voor nieuw groen! Gertrude van der Linden organiseert de stekjesruil.

  Lees verder
 • 17 Feb

  Een klimaatbestendige tuin

  Je kunt zelf bijdragen aan het klimaatbestendig maken van onze leefomgeving. We geven je vast enkele tips om aan de slag te gaan.

  Lees verder
 • 16 Feb

  Groei een geveltuin

  Wil je meer groen in de straat maar weet je niet goed hoe? Dan is een geveltuin dé oplossing voor jou! Groei & Bloei geeft je tips over dit type tuintje.

  Lees verder
 • 16 Feb

  Toekomstbestendige materialen in de tuin

  Veel tuinliefhebbers weten dat het inrichten van de tuin een zaak van jaren is. Om een tuin toekomstbestendig te maken, is het belangrijk om te kijken naar de materialen die je gebruikt.

  Lees verder

Schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief om o.a. de laatste updates over het programma te ontvangen.