Je tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee.

25 t/m 28 februari 2021 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

GroenAdvies

Wil je specialistisch advies over je tuin? Wil je weten hoe je insecten naar je tuin krijgt? Of heb je een andere vraag? Stel ze bij het GroenAdvies!

De volgende deskundigen waren aanwezig tijdens TuinIdee 2020.

Hortensiakwekerij Andriesia, specialist in grootformaat Hortensia’s

 

De OntwerpAcademie is een vakopleider voor toekomstige en gevestigde ‘groen’ professionals. De vakopleiding Tuinarchitectuur en cursus plantenkennis staat bij de OntwerpAcademie centraal. Oud-cursisten Plantenkennis zullen advies geven. Gedurende de beurs is ook de Nederlandse vereniging voor tuin- en landschapsarchitectuur één dag aanwezig om te adviseren.

Buxus dokter Steven Oostendorp geeft je graag meer informatie over biologische bestrijding van buxus plagen.

Entocare

Biologische bestrijding, maar dan net even anders. Met gespecialiseerde producten kun je lastige plagen als wolluis, dopluis, schildluis en trips duurzaam biologisch bestrijden.

Elita Tuinen

Ontwerp- en beplantingsadvies van daktuin tot landgoed.

Allimone

Monique Verhoeff van Allimone.nl deelt gezonde kennis en adviseert gulzig over Citroenbomen en andere Citrusbomen. Ze heeft de Allimone Citroenkalender geschreven over het verzorgen van een Citrusboom in ons klimaat, zodat je de kleurige en geurige Citrusvruchten van een gezonde boom kunt plukken.

Deze smaakmakers stijgen enorm in populariteit. Allimone kijkt ook over de grens in Italië en deelt sappige details en adressen.

Vragen over het TuinIdee 2020? Stel ze via ons Facebook-event!

Volg TuinIdee op Instagram

Het is mogelijk dat u als gast wordt gefilmd of gefotografeerd. TuinIdee behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.