Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Persoonlijk advies in het Tuinatelier

In het Tuinatelier op TuinIdee 2019 kan je in een persoonlijk gesprek tips en advies van gespecialiseerde vakmensen krijgen.

Gratis Tuinschets

Op het Tuinspreekuur (max. 15 min.) krijg je gratis persoonlijk advies over je tuin en wordt ter plekke een tuinschets gemaakt. Tip: neem foto’s en afmetingen van je tuin mee.

Aanmelden kan op het event. Jouw spreekuur wordt ingedeeld op tijd en zolang er tijdsblokken beschikbaar zijn. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

Plantendokter

Soms komt het voor dat je planten (bladeren, takken, wortels, vruchten, bollen, groenten e.d.) ziek zijn. Neem een voorbeeld mee en de plantendokter staat klaar voor advies.

Grondmonster-onderzoek

Weet jij of er voldoende voedingsstoffen in jouw tuingrond zitten? Neem je eigen grondmonster mee om deze te laten testen op de pH-waarde (zuurgraad) en EC-waarde (zoutgehalte). Je krijgt direct uitslag en advies op maat. Tarief € 2,- per test.

Hoe neem je een goed grondmonster af?
Neem meerdere grondmonsters uit de bovenste 5-15 cm van de bodem van je tuin. Zo’n 70 à 100 gram van het mengsel is voldoende voor een goede test.

Sfeerbeelden TuinIdee (21)
Koop hier je tickets