Je tuindroom waarmaken? Eerst TuinIdee.

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Gratis Tuinschets

De OntwerpAcademie biedt vakopleidingen tot erkend tuinontwerper. Gestart uit liefde voor het vak, delen professionele docenten hun kennis en ervaring met groenliefhebbers en (toekomstige) professionals. Met opleidingen, cursussen en workshops, van tuinarchitectuur tot plantenkennis, vakexcursies en stageprojecten. Exclusief tijdens TuinIdee maken onze studenten een gratis tuinschets voor bezoekers.

In het Tuinatelier krijg je gratis persoonlijk advies over je tuin en wordt ter plekke een tuinschets gemaakt (max. 15 min) door studenten van de OntwerpAcademie.

Het maken van de tuinschetsen gebeurt in twee tijdsblokken:

Tijdsblok 1: 10:00 – 13:30 uur

Tijdsblok 2: 14:00 – 18:00 uur

Bezoekers kunnen zich alleen inschrijven voor tijdsblok 1 tussen 10.00 en 10.30 en voor tijdsblok 2 tussen 13.30 en 14.00. Heb je een schets laten maken maar ben je op zoek naar meer specialistisch advies? Neem deze dan mee naar het GroenAdvies. In een persoonlijk gesprek kun je tips en advies van gespecialiseerde vakmensen krijgen.

Sfeerbeelden TuinIdee (21)

Vragen over het TuinIdee 2020? Stel ze via ons Facebook-event!

Volg TuinIdee op Instagram

Het is mogelijk dat u als gast wordt gefilmd of gefotografeerd. TuinIdee behoudt zich altijd het recht voor om dit materiaal voor publicatie te gebruiken.