Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Inschrijving Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2018 geopend

TuinIdee NWT (3)

De hoveniersbranche heeft grote behoefte aan instroom van jongeren in het vak. Daarom organiseert Branchevereniging VHG, in samenwerking met de AOC’s, de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. De deelnemende teams worden geselecteerd tijdens diverse kwalificatieronden. De 4 beste teams gaan door naar de nationale finale die plaatsvindt op TuinIdee 2018.

Teams kunnen zich tot vrijdag 3 november 2017 inschrijven.

Inhoud wedstrijd
Vier teams leggen op TuinIdee een identieke tuin aan, elk 5 bij 5 meter. Een vakkundige jury beoordeelt of de tuinen voldoen aan de gestelde criteria. Denk hierbij aan het uitzetten van maten en het aanleggen van muren, bestratingen en beplanting. De eerste drie dagen van TuinIdee zijn de teams volop in actie, zaterdagmiddag is de prijsuitreiking en op zondag is het eindresultaat te zien.

Bezoek website

Koop hier je tickets