Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Je eigen (tuin)route

TuinIdee IMG (12)

TuinIdee is met een vernieuwde indeling en nieuwe categorieën nog groener en verrassender. Na binnenkomst doe je dan ook de ene ervaring na de andere op. Het aanbod van de vele deelnemers op TuinIdee is dit jaar ingedeeld in categorieën. Of je nu een fanatieke tuinier bent of liever kiest voor gemak, jij bepaalt je eigen tuinroute op het event.

Tuinmeesters staan klaar met advies en inspiratie voor het ontwerp en onderhoud van je tuin. Met diverse tuinadviseurs, trends op het gebied van inrichting, gereedschappen en exclusieve apparaten is TuinIdee 2018 dan ook the place to be voor iedereen met een tuin, balkon of terras.

Wil je met zo min mogelijk tijd het maximale uit je tuin halen? Dan volg je de route ‘Genieten en onderhouden’ waar je oplossingen ontdekt voor een makkelijke tuin met handige gereedschappen en materialen voor sfeer en ontspanning. Als je je tuin ziet als verlengstuk van je woonkamer, kom je bij TuinIdee ook uitgebreid aan je trekken. Met onder andere groene sfeermakers, interieuritems en complete buitenkeukens.

Ook aan het gezin is gedacht: met een aanbod van speeltoestellen, zwembaden en blotevoetentegels vind je hier alles voor de gezinstuin. Liefhebbers van luxe halen hun hart op bij ‘Exclusive’ met volop design en kwaliteit.

Liever met de handen in de aarde wroeten? Volg dan de bordjes van de ‘Eetbare tuin’, dé pitstop voor de doe-het-zelver die ondersteuning zoekt om de moestuin vruchtbaarder te maken of het stekken nog eenvoudiger te maken. Aan de gezonde tuin wordt ook uitgebreid aandacht besteed, met natuurlijke en ecologische insectenbestrijders, recycleoplossingen en zonnepanelen.

Beleef dé start van het tuinseizoen

Vind hier je route naar de tickets:

Koop hier je tickets