Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

TuinIdee aanwezig op de Margriet Winter Fair

Voorbeeldtuin Margriet Winter Fair

Van 17 t/m 23 november a.s. vindt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch de Margriet Winter Fair plaats, het grootste winterfeest van Nederland. TuinIdee toont hier een eerste sneak preview van de voorbeeldtuinen van TuinIdee 2018.

In de nieuwe grootse hoofdentree worden door TuinIdee vier voorbeeldtuinen aangelegd. Hiermee haalt Margriet Winter Fair i.s.m. TuinIdee het buitenleven naar binnen.

De tuinen worden in een parkachtige stijl aangelegd met Rhododendrons, Hortensia’s, diverse Euonymussoorten, Picea Omorika en siergrassen zoals Festuca Glauca Intense Blue. Verder zie je ook verschillende boomsoorten, Cipressen, Prunus fuchsiana en Cornussen. De totaaloppervlakte van deze tuinen beslaat maar liefst 200 m².

De aanleg van deze tuinen is mede mogelijk gemaakt door:

Beleef dé start van het tuinseizoen