Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Profiteer van de Toeractief-beursaanbieding al vóór TuinIdee

MTIP-ToeractiefOp TuinIdee 2018 profiteer je van verschillende aanbiedingen van onze deelnemers. Toeractief heeft nu al een speciale beursaanbieding voor je samengesteld! Zelfs vóór TuinIdee kun je al gebruik maken van deze aanbieding.

Toeractief is hét magazine voor de recreatieve fietser en wandelaar. En zit boordevol ideeën om eropuit te trekken. Met sfeervolle reportages over cultuur, natuur, bijzondere architectuur, tests en tips. Ieder magazine verschijnt met een handig routeboekje. Hierin staan allerlei fiets- en wandelroutes langs de mooiste plekjes van Nederland en mooie aanbiedingen bij leuke adressen langs de routes. Zo geniet je optimaal van al het moois wat Nederland aan natuur te bieden heeft.

Maak nu gebruik van de Toeractief-beursaanbieding: je ontvangt 7 nummers van Toeractief voor € 35,-.

Wil je nog meer tuinkoopjes scoren?

Koop hier je tickets