Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Finalisten Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2018 bekend

TuinIdee NWT (2)Op TuinIdee 2018 worden talentvolle leerling-hoveniers op de proef gesteld, tijdens de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg. Van 22 t/m 24 februari gaan vier teams de strijd aan. Zij willen allen de felbegeerde titel van Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2018 veroveren.
De teams zijn bekendgemaakt:

  • Vanuit het AOC Oost uit Almelo komen Peter te Brake en Lasse Buijvoets. Wat de jury vooral opviel tijdens de kwalificatieronde was dat Peter en Lasse een rustige manier van werken hebben. Ze gaven elkaar constant tips en hielden het hoofd koel.
  • Het tweede team bestaat uit Erik van Rosmalen en Maarten Post van het Clusius College uit Alkmaar. Tijdens de kwalificatieronde in Velp gingen de jongens met veel enthousiasme aan de slag om de perfecte tuin aan te leggen.
  • Van het Wellant College (locatie Houten en Dordrecht) komen maar liefst twee teams. Het eerste team bestaat uit Jochem Molenaar en Willem Stougie. Het andere team bestaat uit Thomas Verweij en Teun Lemmers. Wat dit laatste team net even anders maakt, is dat zij van verschillende Wellant Colleges afkomen. Een voorbeeld van goede communicatie en samenwerking dus.

Wij wensen alle teams veel succes tijdens de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2018!

Kom jij de teams aanmoedigen?

Koop hier je tickets