Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

TuinIdee 2018 is van start!

Het grootste tuinevent van Nederland is donderdag onder grote belangstelling van tuinliefhebbers van start gegaan. Hans Oosters, voorzitter van de Unie van Waterschappen, heeft het officiële startsein gegeven. Hij deed dit samen met Brenda Horstra van Tuinbranche Nederland en Jurgen Smit. Hans Oosters vertelde onder andere over watermanagement en duurzaamheid. De klimaatvriendelijke tuin is een hot topic.

De eerste bezoekers maakten kennis met de nieuwe hoofdentree. Daar ‘duik’ je meteen de voorbeeldtuinen in. In het Tuintheater geven tuinexperts presentaties over allerlei onderwerpen. Voor advies van kwekers, de Plantendokter of tuinontwerpers kun je terecht in het Tuinatelier. Daar laat je gratis een tuinschets maken. Nieuw dit jaar zijn de creatieve workshops! Er is keuze uit 10 verschillende workshops. Voor welke workshop(s) ga jij?

Beleef dé start van het tuinseizoen

Koop tickets voor 2020!