Beleef dé start van het tuinseizoen

22 t/m 25 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Winnaar Nationale Wedstrijd Tuinaanleg Wellant College (Houten)

Sinds donderdag zijn vier jonge hoveniersteams bij de stand van Branchevereniging VHG hard aan het werk geweest. Alle teams legden in drie dagen een complete tuin aan van 25 vierkante meter. Een tuin waarin veel facetten van het hoveniersvak zijn verwerkt. De teams hadden tot zaterdag 15.30 uur de tijd. De vakjury heeft de tuinen beoordeeld en een winnaar gekozen.

Om 16.00 uur maakten Egbert Roozen en Marit van Bohemen de winnaar feestelijk bekend. Team Wellantcollege Houten, bestaande uit Willem Stougie en Jochem Molenaar, mag zich een jaar lang Nederlands Kampioen Tuinaanleg noemen! Zij verdedigen deze titel tijdens EuroSkills in Budapest. Van harte gefeliciteerd en veel succes in Budapest!

Wil jij de tuinen van de wedstrijd bewonderen?

Koop tickets voor 2020!