Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Sjaak Willemstein ontwerper van de Gezonde Tuin!

Sjaak Willemstein is één van de duurzaamste hoveniers van Nederland. In 1985 is hij begonnen met zijn eigen hoveniersbedrijf. Sjaak is aangesloten bij de branche organisatie voor tuinontwerpers de OVTP, NL-Greenlabel, en Duurzaamheids- platform Waddinxveen, waardoor hij op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Het uitgangspunt van Sjaak is een tuin te maken en te verzorgen met materialen die vrij in de natuur voorkomen. Daarnaast werkt hij met duurzame materialen, zoals gebakken klinkers en inlands hout zoals eiken, kastanje en lariks. Door gebruik te maken van EM, effectieve micro- organismen, het hergebruik van regenwater in de tuin en inheemse beplanting, ontstaat er op een goede manier een duurzame en levende tuin.

Sjaak Willemstein ontwerpt voor TuinIdee 2019 de Gezonde Tuin.

Meer informatie over Sjaak

 

Koop tickets voor 2020!