Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Blogger DailyGreenspiration presenteert op TuinIdee!

 

DailyGreenspiration ook wel Katja Staring is een van de twee auteurs van het nieuwste tuinboek ‘Avontuurlijk Tuinieren – Breng leven in je tuin!’ dat in april 2019 verkrijgbaar is.

Tijdens haar presentatie op Tuinidee neemt zij je alvast mee op ontdekkingstocht door je eigen tuin. Ze laat zien hoe je daarvan een gastvrije plek maakt voor dieren, vogels, insecten, bloemen en planten en voor jezelf natuurlijk.

Ook hebben de tuinavonturiers een heel interessante kijk op tuinonderhoud… Katja laat zien welke elementen belangrijk zijn voor een heerlijke, avontuurlijke tuin vol leven en geeft bovendien iedereen die naar de lezing komt een bucketlist voor avontuurlijke tuiniers mee naar huis.

 

Meer informatie over Katja

 

Koop tickets voor 2020!