Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Kunstenaar Juul Rameau aanwezig tijdens TuinIdee!

Stoer materiaal en organische vormen zijn kenmerkend voor het werk van kunstenaar Studio Juul Rameau – Bio Inspired Design. Zij is gefascineerd door de verscheidenheid en (bio)diversiteit van de natuur. De natuur roept emoties op. De natuur fascineert, intrigeert en inspireert.

Het werk van Studio Juul Rameau combineert maatwerk met vakmanschap en is geschikt voor binnen- én buitentoepassingen.

Rameau laat zich uitdagen door verschillende materialen, afmetingen en locaties. Zij werkt regelmatig samen met interieurontwerpers en (landschaps)architecten. Laat u inspireren door de natuurlijk beeldtaal van Juul Rameau. Heeft u een mooie plek en een uitdaging voor Juul?

Meer informatie over juul rameau

Koop tickets voor 2020!