Beleef dé start van het tuinseizoen

21 t/m 24 februari Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Bloemen schilderen met De Tinteltuin   

Tijdens TuinIdee 2019 kun je ook workshops volgen!
De Tinteltuin verzorgt een leuke workshop, namelijk bloemen schilderen.

De Tinteltuin vindt het belangrijk dat iedereen kan genieten van bloemen, want bloemen maken blij. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat bloemen een positief effect hebben op mensen. Door naar bloemen te kijken kunnen gevoelens van stress en verdriet verzacht worden en positieve gevoelens versterkt worden. Het is daarom ook dat al eeuwen bij de belangrijke gebeurtenissen in het leven bloemen gebruikt worden. In de Tinteltuin kan iedereen de weldadige invloed van bloemen aan den lijve ervaren.

Meer informatie over de tinteltuin

 

Koop tickets voor 2020!