Finalisten Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019 bekend

een sportieve strijd om de hoogste eer in het vak

Van 21 februari tot en met 23 februari strijden vier team van jonge hoveniers om de titel Nederlands Kampioen Tuinaanleg 2019. De wedstrijd, die plaatsvindt tijdens de beurs TuinIdee in ’s-Hertogenbosch, wordt een sportieve strijd om de hoogste eer in het vak. De finalisten zijn bekend!

De volgende teams nemen deel aan Nationale Wedstrijd Tuinaanleg 2019:
• Aeres mbo, Emmeloord
• Wellant College, Houten (2 teams)
• Prinsentuincollege Breda

Tijdens deze wedstrijd leggen de deelnemende scholieren een tuin aan van vijf bij vijf meter, binnen een tijdsbestek van 20 uur waarbij verschillende facetten van het hoveniersvak aan bod komen. De opbrengst is groot: de wedstrijd biedt de deelnemers een uniek leermoment, een onvergetelijke ervaring en geeft hun loopbaan en vakmanschap een enorme impuls.

Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om de deelnemers te komen aanmoedigen. Op zaterdag 23 februari omstreeks 16.00 uur maakt de jury de winnaars bekend. Het winnende team neemt deel aan het evenement WorldSkills 2019 van 22 tot en met 27 augustus 2019 in Kazan Rusland.

Kijk hier voor meer informatie

Koop tickets voor 2020!