Persbericht

Hét inspiratie-event op tuingebied

TuinIdee 2020: Je tuindroom waarmaken? Eerst Tuinidee.

Van 13 tot en met 16 februari 2020 wordt in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch een nieuwe editie van TuinIdee gehouden: de aftrap van een nieuw tuinseizoen. Het grootste tuinevenement van Nederland besteedt dit keer speciale aandacht aan ecologisch en duurzaam tuinieren. Bovendien doe je volop ideeën op in bijvoorbeeld de kindertuin, de luxe tuin, de kleine m² tuin en de balkontuin. TuinIdee telt jaarlijks meer dan 25.000 bezoekers en is daarmee hét inspiratie-event op tuingebied.

Wat je plannen voor het nieuwe tuinseizoen ook zijn, TuinIdee is de eerste stap om ze waar te maken. Je vindt er inspiratie en informatie. Alles wat je nodig hebt om je plannen uit te voeren. Je ontdekt er de laatste trends en innovaties, kunt meedoen aan unieke workshops en praten met experts op elk gebied. Alles om jou dichter bij je droom te brengen.

Praktische informatie
TuinIdee is van donderdag 13 februari tot en met zondag 16 februari 2019 geopend van 10.00-18.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 12,50 per persoon in de online voorverkoop of € 16,50 aan de kassa. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen onder begeleiding van een volwassene gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op tuinidee.nl.

++ einde persbericht ++


Noot voor de redactie (niet ter publicatie):
Het beeldmateriaal is kosteloos te gebruiken mits vermelding van fotocredit TuinIdee.

Voor meer informatie, rechtenvrij beeldmateriaal en/of actiematige samenwerking kun je contact opnemen via marketing@tuinidee.nl.