BuitenHof

Unieke collectie eigentijdse weerbestendige tuinmeubelen op TuinIdee.

BuitenHof Tuimeubelen presenteert dit voorjaar haar eigentijdse tuinmeubel-collectie op Tuinidee. Op de stand van buitenhof treffen bezoekers een impressie van de unieke uitgebreide serie onderhoudsvrije aluminium meubelen en weerbestendige kussens aan.

Unieke en originele meubelen

BuitenHof Tuinmeubelen is al jaren dé specialist als het gaat om betaalbare exclusieve tuinmeubelen en accessoires. Het familiebedrijf groeide de afgelopen tijd flink en telt inmiddels 22 tuinmeubelwinkels in België en Nederland.

Isabelle van BuitenHof Tuinmeubelen: ‘Het unieke aan ons bedrijf is dat wij het complete proces van trendspotting tot transport in eigen hand hebben. Onze trendspotters en ontwerpers reizen de hele wereld over en houden de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en materialen in de gaten. Op deze manier kunnen wij elk seizoen weer een unieke collectie samenstellen die alleen in onze winkels te verkrijgen is.’ Omdat de productie ook in eigen handen is, kan BuitenHof Tuinmeubelen bovendien flexibel inspelen op de wensen van de klant. Het resultaat? Een exclusieve en originele collectie tuinmeubelen en 22 winkels waar service voorop staat.

Scherpe Tuin Idee aanbiedingen

Tijdens Tuin Idee gelden zowel op de stand, als in alle Nederlandse BuitenHof-winkels speciale aanbiedingen. In de grote eigen winkels, verspreid door heel Nederland, staat de complete nieuwe collectie gepresenteerd. Onze enthousiaste verkoopadviseurs tonen u graag alle mogelijkheden.

U vindt BuitenHof vestigingen in Nederland in: Eindhoven, Breda, Tilburg, Spijkenisse, Cruquius, Houten, Waddinxveen, Leiderdorp, Alkmaar, Weert, Heerlen Venlo en Vlissingen.