Gehuwd op Valentijnsdag?

Maak nu gratis je groene trouwfoto op TuinIdee!

Voor iedereen die op 14 februari is getrouwd en met gemengde gevoelens naar hun trouwfoto kijkt, biedt TuinIdee een unieke gelegenheid. De grootste tuinbeurs van Nederland geeft deze Valentijn-koppels gratis de kans om dé foto, destijds gemaakt in een kaal park, besneeuwd prieeltje, binnen bij de centrale verwarming of dorre vlakte, opnieuw te maken. Maar nu in een groene, bloeiende en zeer romantische tuin!

Gehuwd op Valentijnsdag

Trouwen op de meest romantische datum van het jaar betekent helaas wel dat de foto’s in een winterlandschap of binnen zijn gemaakt. Geen rozenperken of begroeide prieeltjes. Alle bruidsparen, ooit gehuwd op 14 februari, zijn op hun trouwdag van harte uitgenodigd voor een gratis bezoek aan TuinIdee. Een feestelijke dag, waarbij het maken van een nieuwe trouwfoto, niet mag ontbreken. Valentijn-koppels kunnen op vertoon van een officieel document met trouwdatum, zich tot uiterlijk 10 februari aanmelden via info@tuinidee.nl o.v.v. Valentijn.