Ook dit jaar is de collectie van Van Eyck shutters weer te bewonderen op TuinIdee.

Breng een bezoek aan de stand van Van Eyck shutters en maak kennis met de nieuwste kleuren en interieurtrends.

Haal de natuur in huis met Van Eyck shutters

Natuurlijke materialen komen steeds vaker terug in diverse interieurstijlen. De duurzame houten raamdecoratie van Van Eyck shutters past perfect in deze trend. Kies voor een mooie beitskleur en geniet van het warme, natuurlijke effect van deze shutters. Bij beitskleur shutters blijven de natuurlijke houtnerven prachtig zichtbaar en ze zijn perfect te combineren met andere houten details in uw interieur. Houdt u meer van een strakke, moderne woonruimte? Dan kunt u uiteraard ook kiezen voor één van de gladgelakte varianten van Van Eyck shutters. Deze zijn in vele kleuren te verkrijgen.

NIEUW! Van Eyck shutters beitskleur ‘’Nordic’’

Van Eyck shutters presenteert u graag haar nieuwe beitskleur, genaamd ‘Nordic’. Het betreft een lichte, eiken, houtkleur waarbij de houtnerven subtiel zichtbaar zijn. De kleur Nordic zorgt voor een warme toevoeging binnen het interieur en is prachtig te combineren met andere kleuren en materialen. Deze nieuwe kleur Nordic is uitermate geschikt voor diverse woonstijlen.

Maatwerk shutters

Van Eyck shutters worden tot op de millimeter op maat gemaakt en zijn geschikt voor ieder raam en iedere raamvorm. Met shutters regelt u, op ieder moment van de dag, de gewenste mate van privacy en lichtinval geheel naar eigen wens. Bovendien worden ze ecologisch verantwoord geproduceerd en werken ze tevens isolerend. Door de uitgebreide collecties en keuzemogelijkheden zijn Van Eyck shutters geschikt voor iedere ruimte en woonstijl!