Win een abonnement op Buitenleven

Houd jij van alles wat met buitenleven te maken heeft en wil je op de hoogte blijven van trends op het gebied van tuinieren, bloemen en planten?

Buitenleven is er voor mensen met lichtgroene vingers en geeft praktische tips voor binnen én buiten. Benieuwd naar hoe jij jouw tuin, balkon of huiskamer het beste van groen kan voorzien? Schrijf je in voor de Buitenleven nieuwsbrief en maak kans op een jaarabonnement!

Klik hier om kans te maken!

Tuinreportages
Inspiratie, dat is het kernwoord dat past bij de tuinreportages. In bijna alle edities lees je een mooi verslag van een tuineigenaresse die bevlogen haar verhaal vertelt.

Groene tips
Wat is de beste manier om dahlia’s of geraniums te onderhouden? En hoe maak je zelf een plantenstek? Dit en vele andere tips en to do’s over het onderhouden en toepassen van planten en bloemen, lees je in het magazine. Voor liefhebbers vermelden we de Latijnse plantnamen erbij en adressen waar je (zeldzame) exemplaren kunt verkrijgen.

Uitjes en shopping
Wat is er te doen op plant- en tuingebied? Bezoek de mooiste tuinen en bloemendagen van Nederland of ontmoet specifieke kwekers tijdens evenementen die wij voor je op een rijtje zetten.

Nederlandse fauna
Dieren, vogels en insecten, die zien we graag. Zo maken we mooie portretten van niet-alledaagse dieren in ons land. Kun je ze zelf ergens spotten of naar je tuin lokken? We zetten het erbij.

Winnen?
Kans maken op dit groene tijdschrift vol inspiratie? Schrijf je in voor de Buitenleven nieuwsbrief via deze link en maak kans op een jaarabonnement.