TuinIdee komt terug in 2023

Maandag 3 januari 2022.

TuinIdee 2022 dat gepland stond om van donderdag 17 tot en met zondag 20 Februari in 2022 te worden gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, zal worden verplaatst naar 2023. De beurs zal nu gaan plaatsvinden van donderdag 23 februari tot en met zondag 26 februari in 2023.

 

De organisatoren zijn tot dit besluit gekomen, nadat onduidelijk blijft welke maatregelen de komende maanden zullen gelden. Het is uiteraard teleurstellend voor eenieder die betrokken is bij deze traditioneel eerste consumentenbeurs van het nieuwe jaar in de hoofdstad van Noord-Brabant voor alles wat met tuinen te maken heeft.

Standhouders en bezoekers keken al reikhalzend uit naar de komende beurs na een jaar van afwezigheid door Covid-19, maar hun geduld zal nu helaas opnieuw op de proef worden gesteld.

De voorbereidingen voor de volgende editie van TuinIdee zullen ondertussen onverminderd worden voortgezet en de organisatie kijkt uit naar TuinIdee 2023, dat al over iets meer dan een jaar zijn deuren zal openen.

De organisatie van TuinIdee wenst iedereen een Gelukkig Nieuwjaar en verwelkomt u graag op TuinIdee 2023!