TuinIdee komt terug in 2024

Donderdag 13 oktober, 2022.

 

TuinIdee, dat gepland stond om van 23 februari tot en met zondag 26 februari 2023 te worden gehouden in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch, zal opnieuw worden verplaatst naar 2024. De beurs zal nu gaan plaatsvinden van donderdag 22 februari tot en met zondag 25 februari in 2024.

De organisatoren zijn tot dit besluit gekomen als gevolg van de zeer ongunstige economische situatie, waarin we momenteel in Nederland in terecht aan het komen zijn. Het is uiteraard erg jammer voor eenieder die betrokken is bij deze traditioneel jaarlijkse tuinbeurs, die een lange en succesvolle historie kent. Echter niemand had kunnen bevroeden dat zich zo snel na de Covid-19 crisis een nieuwe (dit keer economische) ‘crisis’ zou aandienen in de vorm van een dreigende recessie.

Velen keken na een afwezigheid van 2 jaar door Covid-19 al reikhalzend uit naar de komende beurs in februari 2023, maar hun geduld zal nu helaas opnieuw op de proef worden gesteld.
De voorbereidingen voor de volgende editie van TuinIdee zullen ondertussen onverminderd worden voortgezet en de organisatie kijkt uit naar TuinIdee 2024, dat dan hopelijk zijn deuren eindelijk zal kunnen openen.

Op deze web site kunt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en voorbereidingen van TuinIdee 2024. Bij vragen kunt u ten allen tijde contact opnemen met de organisatie van TuinIdee via info@hpp.nl of via telefoonnummer 020-66 22 482.

 

Met vriendelijke groeten,

Organisatie team TuinIdee 2024