Profiteer van de start van het tuinseizoen

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Dit is waar de tuinbranche haar klanten ontmoet. Op zoek naar inspiratie, innovatie en jullie advies. Beleef dé start van het tuinseizoen. TuinIdee.

Meld je nu aan

Drie themahallen vol inspiratie

De belangrijkste tuintrends zijn verdeeld over drie thema’s. Hiermee inspireren we bezoekers en creëren we overzicht op de beursvloer.

Het Buitenleven

De natuur weet wat goed voor je is. Laat haar toe in je tuin. Verwelkom vlinders, vogels en bijen. Ontmoet experts en maak je eigen tuin ontwerp in de stijl die bij jou past.

Jouw Oase

Quality time breng je buiten door. Lekker genieten met familie, eindeloos spelen met de kinderen, relaxen in je loungebank. De gezelligheid van de woonkamer verplaatst zich steeds meer naar je tuin en daar wil je zo lang mogelijk van genieten. Creëer een oase vlakbij huis.

Groen Doen

Je droomtuin is binnen handbereik. Of je nu landelijk of in de stad woont, er is meer mogelijk dan je denkt. Maak je eigen biologische compost, verbouw groenten en kruiden. Ontdek de creatieve kant van groen.

Waar sluit jouw merk bij aan?

Zo weten bezoekers je te vinden.

“Tuinidee draait om beleven en inspireren. Elk jaar prikkelen we samen met exposanten onze gasten met de nieuwste trends. We zijn een ideaal event voor A-merken met een verhaal. En een uitgelezen kans voor de tuinbranche om nieuwe klanten te ontmoeten.”

Organisatie Tuinidee

Onze branchepartners

Start het tuinseizoen extra sterk tijdens TuinIdee 2020.

Bereik duizenden tuinliefhebbers via onze website, social media en mailings en ontmoet meer dan 25.000 potentiële klanten tijdens TuinIdee 2020.

Hoe wil jij je presenteren? Vraag naar de mogelijkheden. 

Stuur een e-mail of bel ons op: +31 73 62 93 209

Koop tickets voor 2020!