Beleef dé start van het tuinseizoen

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Team TuinIdee 2019

Wie zit er nou achter zo’n event als TuinIdee? Hieronder vind je het team dat de complete voorbereiding van a-z tot in de puntjes regelt. Heb je een vraag of tip voor de organisatie neem dan contact met ons op!

Facebook-event info@tuinidee.nl 

Leen:
Algemeen projectmanager

Als projectmanager van TuinIdee bewaakt Leen de kwaliteit van het evenement. Leen is een echte zakenvrouw met een duidelijke mening waardoor je meteen weet wat je aan haar hebt. Ze vindt het heerlijk om buiten te zijn en in haar tuin geniet ze van de vogeltjes die fluiten en van haar hondje Mos. Als ze nog wat tijd over heeft zingt ze, loopt ze hard, en rijdt ze langs de McDonalds voor haar guilty pleasure: een McFlurry aardbeiencheescake met extra aardbeiensaus.

Favoriete bloem: Roos

Charlotte:
Accountmanager

Charlotte houdt zich niet alleen bezig met de verkoop van standplaatsen maar ook met onwijs veel andere leuke activiteiten op het tuinevent. Charlotte staat altijd open voor creatieve ideeën en is op de hoogte van de laatste tuin- en decoratietrends. Ze wordt blij van groen, bloemen, goede koffie, chocolade en af en toe wat Nederlandstalige muziek. Dankzij Charlotte is de snoep pot altijd gevuld en is er genoeg groene decoratie op kantoor. Interesse in deelname? Je bent altijd welkom en er staat wat lekkers klaar!

Favoriete boom: Sinaasappelboom

Thierry:
Accountmanager

Thierry wordt blij van nieuwe mensen ontmoeten en met zijn open, positieve en enthousiaste houding is de rol van accountmanager voor hem gemaakt. Als Thierry niet op klantenbezoek of aan het bellen is geniet en ontspant hij met zijn vrienden en familie in zijn tuin of traint hij voor de marathon. Ohja: op zondagavond kan je beter niet bellen want dan is de avond al gereserveerd voor All You Need is Love met Robert ten Brink.

Bloem volgens sterrenbeeld: Dahlia (maar voelt zich meer een Gloriosa)

Juul:
Marketing manager

Juul is al jarenlang verantwoordelijk voor de marketing van TuinIdee en is daarom op de hoogte van alle informatie rondom het event. Juul is opgegroeid in een dorp en weet daarom hoe belangrijk het is om omringd te zijn in groen. Ze is het allerliefste buiten aan het voetballen, tennissen, golven, of gewoon lekker wandelen met haar dochtertje. Eigenlijk vindt ze gewoon dat iedereen een tuin moet hebben. Of in ieder geval gewoon lekker buiten moet kunnen relaxen.

Favoriete plant: Lavendel

Janneke:
Campagne manager

Met haar eigen succesvolle Instagram account kunnen we wel zeggen dat Janneke een echte social-media expert is. Janneke is een spontaan persoon met een hoop fantasierijke ideeën. In haar vrije tijd speelt ze hockey, zingt ze, kijkt ze hele slechte Nederlandse films en gaat ze lekker vaak uit eten. Ze heeft net haar volgende reizen naar Marrakech en Bali geboekt en daar zijn we allemaal stiekem een beetje jaloers op. Je mag Janneke altijd wakker maken voor een leuk feestje want zoals ze zelf zegt: ‘’Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen’’.

Bloem volgens sterrenbeeld: Ranonkel

Iris:
Projectassistente

Iris houdt zich voornamelijk bezig met de aankleding van de beursvloer en met alle activiteiten voor TuinIdee. Iris is enthousiast, ondernemend, behulpzaam en vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je een vraag? Grote kans dat Iris opneemt als je belt.  Duurzaamheid is voor haar een hot topic en dit ga je dan ook zeker terugzien tijdens deze editie. Als Iris even niet bezig is met groen zoekt ze naar goedkope vluchten naar verre landen of drinkt ze Gin Tonics terwijl ze danst op de beste plaatjes van Kraantje Pappie.

Favoriete plant: Ananasplant (doet haar denken aan exotische bestemmingen)

Désirée:
Stagiaire

Désirée heeft een drukke agenda met feestjes, etentjes en dagjes weg met vrienden. Haar levensmotto is dan ook: geniet van het leven nu het kan! Tuinieren zit in de familie maar ze heeft zelf helaas geen groene vingers. Met haar ervaring bij de Amsterdam Arena weet ze wat gastgerichtheid is en zorgt ze ervoor dat bezoekers van TuinIdee een echt dagje uit zullen ervaren. Désirée heeft een zwak voor grote honden en ze gelooft in horoscopen, maar voor TuinIdee 2019 geloven wij vooral dat Désirée en goede aanwinst is voor het team en dat zij de leukste workshops zal gaan regelen!

Bloem volgens sterrenbeeld: Dahlia

Frans:
Operationeel manager voorbeeldtuinen

Met zijn passie voor tuinieren en ‘handen uit de mouwen-mentaliteit’ zorgt Frans ieder jaar opnieuw voor de realisatie van de mooiste voorbeeldtuinen. Tuinieren zit volgens Frans in je genen en dat is bij hem zeker het geval. Frans heeft een gigantische moestuin van 250m2 waar hij allerlei soorten groenten en kruiden verbouwt maar als hij even niet omringt is met groen leest hij historische magazines en leidt hij een bourgondisch leven. Frans is geboren op Valentijnsdag maar geeft stiekem toe dat hij zijn vrouw best wat vaker een bos rozen zou kunnen geven.

Favoriete bloem: Hortensia

.

Vragen over TuinIdee 2019? Stel ze via ons Facebook-event!