Jouw doelgroep bereiken? Eerst TuinIdee.

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Waar vind je de doelgroep met groene vingers of een voorliefde voor buiten? Op TuinIdee, de beurs die het nieuwe tuinseizoen officieel opent. Je komt er direct in contact met iedereen die een tuindroom wil waarmaken.

TuinIdee de uitgelezen plek waar je doelgroep open staat voor jouw verhaal, dat je op een unieke manier onder de aandacht kunt brengen. Tijdens de beurs, maar ook via andere kanalen waarmee we duizenden tuinliefhebbers bereiken. Onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven bieden talloze mogelijkheden voor jouw merk.

Ontmoet, inspireer, prikkel en verwonder ruim 25.000 potentiële klanten tijdens TuinIdee 2020. Hét moment waarop de tuinbranche uitpakt naar de consument. De plek waar je herkend en erkend wordt.

Tuindromen waarmaken?
Eerst Tuinidee!

Meld je nu aan

Waar sluit jouw merk bij aan?

Zo weten bezoekers je te vinden.

“Tuinidee draait om beleven en inspireren. Elk jaar prikkelen we samen met exposanten onze gasten met de nieuwste trends. We zijn een ideaal event voor A-merken met een verhaal. En een uitgelezen kans voor de tuinbranche om nieuwe klanten te ontmoeten.”

Organisatie Tuinidee

Onze branchepartners

Start het tuinseizoen extra sterk tijdens TuinIdee 2020.

Bereik duizenden tuinliefhebbers via onze website, social media en mailings en ontmoet meer dan 25.000 potentiële klanten tijdens TuinIdee 2020.

Hoe wil jij je presenteren? Vraag naar de mogelijkheden. 

Stuur een e-mail of bel ons op: +31 73 62 93 209

Vragen over het TuinIdee 2020? Stel ze via ons Facebook-event!

Volg TuinIdee op Instagram