Jouw doelgroep bereiken? Eerst TuinIdee.

25 t/m 28 februari 2021 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Waar vind je de doelgroep met groene vingers of een voorliefde voor buiten? Op TuinIdee, de beurs die het nieuwe tuinseizoen officieel opent. Je komt er direct in contact met iedereen die een tuindroom wil waarmaken.

TuinIdee de uitgelezen plek waar je doelgroep open staat voor jouw verhaal, dat je op een unieke manier onder de aandacht kunt brengen. Tijdens de beurs, maar ook via andere kanalen waarmee we duizenden tuinliefhebbers bereiken. Onze website, social media kanalen en nieuwsbrieven bieden talloze mogelijkheden voor jouw merk.

Ontmoet, inspireer, prikkel en verwonder ruim 25.000 potentiële klanten tijdens TuinIdee 2021. Hét moment waarop de tuinbranche uitpakt naar de consument. De plek waar je herkend en erkend wordt.

Tuindromen waarmaken? Eerst Tuinidee.

Meld je nu aan

TuinIdee is de ideale manier om je doelgroep voor te bereiden op het komende tuinseizoen. Kom direct in contact met iedereen die een tuindroom heeft en deze wil waarmaken.

Organisatie Tuinidee

Onze branchepartners

Start het tuinseizoen extra sterk tijdens TuinIdee 2021.

Bereik duizenden tuinliefhebbers via onze website, social media en mailings en ontmoet meer dan 25.000 potentiële klanten tijdens TuinIdee 2021.

Hoe wil jij je presenteren? Vraag naar de mogelijkheden. 

Stuur een e-mail of bel ons op: +31 73 62 93 209

Volg TuinIdee op Instagram