Jouw doelgroep bereiken? Eerst TuinIdee.

13 t/m 16 februari 2020 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Team TuinIdee 2020

Wie zit er nou achter zo’n event als TuinIdee? Hieronder vind je het team dat de complete voorbereiding van a-z tot in de puntjes regelt. Heb je een vraag of tip voor de organisatie neem dan contact met ons op!

Facebook-event info@tuinidee.nl 

Charlotte:
Beursmanager

Als beursmanager van TuinIdee bewaakt Charlotte de kwaliteit van het evenement. Charlotte houdt zich daarnaast ook bezig met de verkoop van standplaatsen en met onwijs veel andere leuke activiteiten op het tuinevent. Charlotte staat altijd open voor creatieve ideeën en is op de hoogte van de laatste tuin- en decoratietrends. Ze wordt blij van groen, bloemen, goede koffie, chocolade en af en toe wat Nederlandstalige muziek. Dankzij Charlotte is de snoep pot altijd gevuld en is er genoeg groene decoratie op kantoor. Interesse in deelname? Je bent altijd welkom en er staat wat lekkers klaar!

Favoriete boom: Sinaasappelboom

Iris:
Projectcoördinator

Iris houdt zich voornamelijk bezig met de praktische zaken, de aankleding van de beursvloer en met alle leuke activiteiten die je kunt vinden op TuinIdee. Iris is enthousiast, ondernemend, behulpzaam en vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je een vraag? Grote kans dat Iris opneemt als je belt.  Duurzaamheid is voor haar een hot topic en dit ga je dan ook zeker terugzien tijdens deze editie. Als Iris even niet bezig is met groen repeteert ze met haar bandje of drinkt ze Gin Tonics terwijl ze danst op de beste plaatjes van Kraantje Pappie.

Favoriete plant: Ananasplant (doet haar denken aan exotische bestemmingen)

Thierry:
Accountmanager

Thierry wordt blij van nieuwe mensen ontmoeten en met zijn open, positieve en enthousiaste houding is de rol van accountmanager voor hem gemaakt. Als Thierry niet op klantenbezoek of aan het bellen is geniet en ontspant hij met zijn vrienden en familie in zijn tuin of traint hij voor de marathon. Ohja: op zondagavond kan je beter niet bellen want dan is de avond al gereserveerd voor All You Need is Love met Robert ten Brink.

Bloem volgens sterrenbeeld: Dahlia (maar voelt zich meer een Gloriosa)

Janneke:
Campagne manager

Met haar eigen succesvolle Instagram account kunnen we wel zeggen dat Janneke een echte social-media expert is. Janneke is een spontaan persoon met een hoop fantasierijke ideeën. In haar vrije tijd speelt ze hockey, zingt ze, kijkt ze hele slechte Nederlandse films en gaat ze lekker vaak uit eten. Ze heeft net haar reizen naar Marrakech en Bali geboekt en daar zijn we allemaal stiekem een beetje jaloers op. Je mag Janneke altijd wakker maken voor een leuk feestje want zoals ze zelf zegt: ‘’Het leven is een feestje maar je moet zelf de slingers ophangen’’.

Bloem volgens sterrenbeeld: Ranonkel

Frans:
Operationeel manager voorbeeldtuinen

Met zijn passie voor tuinieren en ‘handen uit de mouwen-mentaliteit’ zorgt Frans ieder jaar opnieuw voor de realisatie van de mooiste voorbeeldtuinen. Tuinieren zit volgens Frans in je genen en dat is bij hem zeker het geval. Frans heeft een gigantische moestuin van 250m2 waar hij allerlei soorten groenten en kruiden verbouwt maar als hij even niet omringt is met groen leest hij historische magazines en leidt hij een bourgondisch leven. Frans is geboren op Valentijnsdag maar geeft stiekem toe dat hij zijn vrouw best wat vaker een bos rozen zou kunnen geven.

Favoriete bloem: Hortensia

Loes:

Stagiaire project assistent

Als dochter van een rozenkweker voelt Loes zich helemaal op haar plek binnen het team van TuinIdee.  Met stagiaire projectassistente als functie, komt ze het team van TuinIdee een half jaar lang versterken. Hierbij houdt ze zich voornamelijk bezig met de praktische zaken binnen hal 7. Loes is enthousiast, leergierig, behulpzaam en klantgericht. In haar vrije tijd ontdekt Loes graag nieuwe bands en muziek samen met haar vriend, of drinkt ze gezellig biertjes met vriendinnen.

Favoriete bloem: Roos

.

Vragen over TuinIdee 2020? Stel ze via ons Facebook-event!

Volg TuinIdee op Instagram