Jouw doelgroep bereiken? Eerst TuinIdee.

25 t/m 28 februari 2021 Brabanthallen 's‑Hertogenbosch

Team TuinIdee 2021

Wie zit er nou achter zo’n event als TuinIdee? Hieronder vind je het team dat de complete voorbereiding van a-z tot in de puntjes regelt. Heb je een vraag of tip voor de organisatie neem dan contact met ons op!

Mail ons

Charlotte
Beursmanager

Als beursmanager van TuinIdee bewaakt Charlotte de kwaliteit van het evenement. Charlotte houdt zich daarnaast ook bezig met de verkoop van standplaatsen en met onwijs veel andere leuke activiteiten op het tuinevent. Charlotte staat altijd open voor creatieve ideeën en is op de hoogte van de laatste tuin- en decoratietrends. Ze wordt blij van groen, bloemen, goede koffie, chocolade en af en toe wat Nederlandstalige muziek. Dankzij Charlotte is de snoep pot altijd gevuld en is er genoeg groene decoratie op kantoor. Interesse in deelname? Je bent altijd welkom en er staat wat lekkers klaar!

Favoriete boom: Sinaasappelboom

Iris
Projectcoördinator

Iris houdt zich voornamelijk bezig met de praktische zaken, de aankleding van de beursvloer en met alle leuke activiteiten die je kunt vinden op TuinIdee. Iris is enthousiast, ondernemend, behulpzaam en vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Heb je een vraag? Grote kans dat Iris opneemt als je belt.  Duurzaamheid is voor haar een hot topic en dit ga je dan ook zeker terugzien tijdens deze editie. Als Iris even niet bezig is met groen repeteert ze met haar bandje of drinkt ze Gin Tonics terwijl ze danst op de beste plaatjes van Kraantje Pappie.

Favoriete plant: Ananasplant (doet haar denken aan exotische bestemmingen)

Frans
Operationeel manager voorbeeldtuinen

Met zijn passie voor tuinieren en ‘handen uit de mouwen-mentaliteit’ zorgt Frans ieder jaar opnieuw voor de realisatie van de mooiste voorbeeldtuinen. Tuinieren zit volgens Frans in je genen en dat is bij hem zeker het geval. Frans heeft een gigantische moestuin van 250m2 waar hij allerlei soorten groenten en kruiden verbouwt maar als hij even niet omringt is met groen leest hij historische magazines en leidt hij een bourgondisch leven. Frans is geboren op Valentijnsdag maar geeft stiekem toe dat hij zijn vrouw best wat vaker een bos rozen zou kunnen geven.

Favoriete bloem: Hortensia

Volg TuinIdee op Instagram